Το νέο Renault TWINGO συμμετέχει στο «Greece Race for the Cure®»

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Renault CLIO, από 10.990€
June 4, 2019
Καλωσορίζουμε το All-new Renault CLIO στην Ελλάδα!
October 22, 2019

Με κεντρικό μήνυμα την υπογραφή της, «Passion for Life» και «πρεσβευτή» το νέο TWINGO, η Renault συμμετέχει στο φετινό 11ο Greece Race for the Cure®, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Με κεντρικό της μήνυμα την εταιρική της υπογραφή, «Passion for Life», η Renault στηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Είτε πρόκειται για ενέργειες που υποστηρίζουν την ομαδικότητα, την έμπνευση για ζωή, την ισότητα, την εξάλειψη των διακρίσεων, είτε για την ενεργή στήριξη του έργου κοινωνικών Οργανώσεων ή Θεσμών που έχουν ως στόχο τη διάδοση ανθρωποκεντρικών μηνυμάτων ή δράσεων.

Renault Twingo - Greece Race for the Cure®

Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault έχει φέτος την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει, ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure®, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το 2009 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, με την έγκριση της οργάνωσης  Susan G. Komen® και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe®.

To νέο Renault TWINGO θα είναι ο κύριος εκφραστής της Renault στο αγώνα για την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η επιλογή του νέου Renault TWINGO δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης που το επιλέγουν κυρίως γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν πώς να το πετύχουν. Το TWINGO αντιπροσωπεύει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, στην καθημερινότητα. Με τον κινητήρα και την κίνηση πίσω, δίνει την ευκαιρία στην οδηγό του να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία όταν κινείται μέσα στην πόλη. Οι compact διαστάσεις του (μόλις 3,6 μέτρα εξωτερικό μήκος) συνδυάζονται με κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους μέχρι και 2,31μ. στο εσωτερικό του. Έτσι, η γυναίκα που θα το επιλέξει ξέρει πώς δε χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς στις ανάγκες της. Όπως επίσης ξέρει ότι το δικό της, μοναδικό στυλ μπορεί να αποτυπωθεί στο αγαπημένο της αυτοκίνητο, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό χρωματικών συνδυασμών για το εξωτερικό και το εσωτερικό, αλλά και διακοσμητικών στοιχείων, όπως οι λωρίδες στο πλάι του αυτοκινήτου και οι ζάντες αλουμινίου.

Renault Twingo - Greece Race for the Cure®

Το νέο Renault TWINGO είναι το αυτοκίνητο για τη γυναίκα που δε θέλει να συμβιβάζεται και θέλει να κερδίζει. Θέλει να κερδίζει τον καθημερινό αγώνα για τη ζωή της.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault θα έχουν την ευκαιρία να διαδώσουν το μήνυμα του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, απλώς με μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός Αθηναίος street artist YIAKOU, θα φιλοτεχνήσει live, με το δικό του μοναδικό τρόπο, ένα έργο με κεντρικό μήνυμα το «Passion for Life». Στόχος είναι να αποτυπωθεί και να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα ότι το «Πάθος για Ζωή» υπερνικά κάθε δυσκολία. Μπροστά στο έργο του YIAKOU θα έχουν όλοι οι επισκέπτες την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, μεταφέροντας μια σειρά από ξεχωριστά θετικά μηνύματα μέσα από τα social media σε όλο τον κόσμο.

Renault Twingo - Greece Race for the Cure®

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®. Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών. Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις, για την  προαγωγή της υγείας γενικότερα αλλά και την ανάδειξη της δύναμης των γυναικών που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα όσο και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μία γιορτή ζωής. Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις του 2ημέρου στα: https://www.greecerace.gr & www.almazois.gr

Renault Twingo - Greece Race for the Cure®

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close